route-TIP

                                    IN VERBAND MET DE JAARMARKT ZIJN WIJ 20 SEPTEMBER GESLOTEN         


RIJDT U MET NAVIGATIE:


Rij dan naar de:                    RUISDAELSTRAAT            Alphen aan den Rijn,

rij deze helemaal uit en dan aan het einde links
Gerard Doustraat 6

2406 GV Alphen aan den Rijn

  Bij twijfel onderweg mag u ons altijd bellen: 06-42080499 


zonder navigatie?      Routebeschrijving onder deze kaart  !RIJD

ALS U NIET MET NAVIGATIE RIJDT VOLG DAN DEZE ROUTE!UIT DEN HAAG


Neem de A4 richting Amsterdam. Neem de afslag N11 richting Alphen aan den Rijn. U komt nu op de N11. Volg de N11 +/- 11km. Net voorbij het aquaduct neemt u afslag 2  (Alphen aan den Rijn-Oost), bovenaan de afslag naar rechts en bij de stoplichten naar links richting  CENTRUM- LAGE ZIJDE de Oranje Nassausingel op.

U volgt de Oranje Nassausingel en neemt de afslag ‘politiebureau’  naar links, u rijdt de Kees Musterstraat in. Rechtdoor het bruggetje over, (tegen de nieuwbouw aan) daar direct naar links, volg de weg naar rechts en dan aan het einde linksaf en u ziet De Doofpot na 100 meter aan de linkerkant.UIT ROTTERDAM


Neem de A20 richting Utrecht. Blijf  Utrecht volgen. U veranderd van snelweg. U gaat vanaf de A20 naar de A12. Neem afslag nr. 12 (Alphen a/d Rijn). U komt nu op de N11. Volg deze weg richting Alphen aan den Rijn. Neem afslag nummer 2. (Alphen aan den Rijn-oost)

Bovenaan de afrit naar rechts, daarna bij de stoplichten richting  CENTRUM- LAGE ZIJDE linksaf de Oranje Nassausingel op.

U volgt de Oranje Nassausingel en neemt de afslag ‘politiebureau’  naar links, u rijdt de Kees Musterstraat in. Rechtdoor het bruggetje over, (tegen de nieuwbouw aan) daar direct naar links, volg de weg naar rechts en dan aan het einde linksaf en u ziet De Doofpot na 100 meter aan de linkerkant.UIT UTRECHT


Neem de A12 richting Den Haag. Neem afslag nr. 12 (Alphen a/d Rijn). U komt nu op de N11. Volg deze weg richting Alphen aan den Rijn.

Neem afslag  2  (Alphen aan den Rijn-Oost), bovenaan de afslag naar rechts en bij de stoplichten linksaf de Oranje Nassausingel op. 

U volgt de Oranje Nassausingel en neemt de afslag ‘politiebureau’  naar links, u rijdt de Kees Musterstraat in. Rechtdoor het bruggetje over, (tegen de nieuwbouw aan) daar direct naar links, volg de weg naar rechts en dan aan het einde linksaf en u ziet De Doofpot na 100 meter aan de linkerkant.


UIT AMSTERDAM


Neem de a4 richting Den Haag. Neem afslag Alphen aan den Rijn. U komt op de N207.  Rechtsaf Alphen aan den Rijn in, u rijdt dan op de Eisenhowerlaan. Deze volgt u tot vlak voor de brug, daar gaat u linksaf de Burgemeester Bruins Slotsingel op. Deze weg volgen tot het derde stoplicht, dan rechtsaf de President Kennedylaan op.

Neem bij het derde stoplicht de afslag rechtaf naar het Politieburo, de Kees Musterstraat op.

Rechtdoor het bruggetje over, (tegen de nieuwbouw aan) daar direct naar links, volg de weg naar rechts en dan aan het einde linksaf en u ziet De Doofpot na 100 meter aan de linkerkant.DUS LET OP: 

ALS  U DENKT DAT U FOUT ZIT, DAN ZIT U WAARSCHIJNLIJK GOED.Het beste is de postcode in te voeren, anders komt u misschien in Hazerswoude uit.


2406GV


 

ALS U  MET NAVIGATIE RIJDT VOLG DAN :  RUISDAELSTRAAT ALPHEN AAN DEN RIJN.


DEZE RIJDT U HELEMAAL UIT, AAN HET EINDE NAAR LINKS EN DAN VIND U ONS AAN DE LINKERKANT.


ZONDER NAVIGATIE : ROUTEBESCHRIJVING ONDER ONDERSTAANDE KAART